(Видео) Оливера се надмина себеси, ова е најдоброто тв парче што сме го виделе барем ние досега: Грујо е гооотооов, странците ќе го остават шрапнелите од бомбите да го уништат, и тој е завршена приказна!

0
697

oliveragrujokaput

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=SVsu6SKeqzs[/youtube]