(ВИДЕО) ОК ВМРО-ДПМНЕ ПРИЛЕП : Хорор слика во прилепската општа болница “Борка Талески”

0
375
Еве како кадрите на СДСМ се грижат за пациентите и градската болница
“Борка Талески” во Прилеп.
Снимката е од вчера и на истата може да се виде како најразличен отпад е
расфрлан насекаде во дворот на болницата.
Според информациите освен ѓубре, расфрлан е и медицински отпад, а сето
тоа изгледа грозно и недолично за болница која опслужува над 100.000
потенцијални пациенти од целиот регион.
Ова е тој “прав пат” кој ни го продаваат!