(Видео) Од талентот на овој човек врескаше целата сала

0
921

Александр Магала се појави на сцената на шоуто „Британија има талент“ за да ги покаже своите способности кои се повеќе од она што секој го очекуваше од него.

Тој проголта цел меч и заедно со него изведуваше атлетски подвизи, додека целата сала, заедно со жирито врескаше од страв.