ВИДЕО ОД СУДИРОТ ПРЕД СОБРАНИЕ: КОМИТИТЕ ЈА НАПАДНАА ПОЛИЦИЈАТА СО СОЛЗАВЕЦ И ЧАДНИ БОМБИ, ЈА ТУРНАА ОГРАДАТА, ПОЛИЦИЈАТА ВОЗВРАТИ ЖЕСТОКО И ГИ ИЗБРКА ОД ПРЕД СОБРАНИЕ!

0
2466

Во живо протест на вмровците пред собрание, комитите ја нападнаа полицијата со солзавец и чадни бомби и ја турнаа полициската ограда при што полицијата возврати жестоко и ги избрка од пред собрание.