(ВИДЕО) Од сите ќосиња, овој е убедливо најзабеган – Камиловски: Лек за Корона има, само е забранет за Македонците, сакаат да не сотрат!

0
715

Од сите ќосиња кои за време пандемија шират хистерија и некрофилија по социјалните мрежи и кои газат по луѓето овој им е најзабеган, Камиловски тврди дека има лек за Корона само нас македонците не ни го даваат само за да не сотрат?! Колку треба да си забеган и мрднат во тоа лејката за да изјавиш ваква луда теорија?!