(ВИДЕО) ОД СИНОЌЕШНАТА ОРГИЈА НА КУРТОНИТЕ, СИРОТИ ТРЕБАШЕ МАЛЦЕ ДА ПОЧЕКААТ – ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ: МИЈАЛКОВ ЌЕ СИ БИДЕ НА СЛОБОДА А МИЦКОВСКИ ЌЕ БИДЕ ПРЕМИЕР!

0
696

Комедија на куртон Алфа ТВ – Љупче Златев :  Мијалков ќе си биде на слобода а Мицковски ќе биде новиот премиер.