(ВИДЕО) ОД ОВА ВМРО ДПМНЕ СМРТНО СЕ ПЛАШИ, ЗАТОА ТОЛКУ МНОГУ ПАНИЧАТ ЗА ОВАА ИЗЈАВА – Заев: Ние не сме веќе македонска партија, туку мултиетничка

0
291

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев верува дека ќе се смогнат сили да се направи предизборна коалиција со албанските политички партии.

Тој исто така додаде дека СДСМ не е повеќе само македонска, туку е мултиетничка партија со доминантно македонско гласачко тело, каков што ни е и етничкиот состав на државата.