ВИДЕО ОД КОЕ КОСА ЌЕ МУ СЕ КРЕНЕ НА ГРУЈО: РЕКИ ОД НАРОД ПО УЛИЦИТЕ НА СКОПЈЕ!

0
479

И денеска, ден 8, илјадници граѓани протестираат во центарот на Скопје.