(ВИДЕО) ОД БИХАЌКА ПОЧНАА ДА СИ ПРАВАТ ВИЦЕВИ ЗА ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ – ВАСЕВ : ВО ФИЛМОВИТЕ ЗА НОВО ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО ШТО МИЦКОВСКИ СО МЕСЕЦИ ГИ ВРТИ НЕ ВЕРУВААТ НИТУ ВО БЕЛИОТ ДВОРЕЦ

0
369

Изјава за медиуми, Стефан Васев од СДСМ

Во филмовите за ново парламентарно мнозинство што Мицкоски со месеци ги врти не веруваат ниту во белиот дворец. Папагалското повторување на лагите, нема да му донесе ништо освен нов пораз.

Ако Мицкоски навистина овие четири години секој ден работел на ново мнозинство тоа се 1.460 лични досегашни неуспеси на Мицкоски.

Со ваквиот негов пристап Мицкоски треба да знае дека уште долго ќе заспива и ќе се буди со помислата на премиерот Зоран Заев.