(ВИДЕО) ОДЛИЧНА ВЕСТ ЗА СИТЕ ГЕЈМЕРИ, ФИФА МЕНАЏЕРОТ 2021 ЌЕ ПРИСТИГНЕ НА 24-ТИ НОЕМВРИ

0
413

Играта „Football Manager 2021“ ќе биде достапна за конзолите Xbox One, Xbox Series S и Xbox Series X во ноември.

Кога ќе се појави на 24 ноември, „Football Manager 2021“ ќе биде првата популарна симулација која е достапна за Xbox конзолата по повеќе од 10 години.

Купувачите ќе добијат пристап до актуелната, но и следните верзии за играта. Играта ќе биде достапна за корисниците на PC и Mac преку Steam и Epic Games Store.

Погледнете го трејлерот.