(ВИДЕО) Огнен Јанески со кратка граѓанска репортажа за македонската пур-пена и гипс-картонот при изградбата на “Скопје 2014”

0
1215

Новинарот Огнен Јанески на својот Фејсбук профил објави видео снимено на зградата на МЕПСО која се преоблекува во „барок“.

„Кратка граѓанска репортажа за македонската пур-пена и гипс-картонот при изградбата на “Скопје 2014”. ‪#‎БитноСеГради‬ или ‪#‎ВажноСеКради‬! ОК? Поззз…“, напиша Јанески на својот Фејсбук профил.