(ВИДЕО) Овој токмак „положи приемен“ за кај домобраните на ГДОМ – Изјава на векот: Ќе ви забремени раката ако мастурбирате

0
1558

Муслиманскиот верски водач Муџахид Џихад Хан одТурција ги предупредил младите следбеници на неговата вероисповед дека нивната рака во задгробниот живот ќе им биде бремена доколку мастурбираат.

Izjava na vekot

Покрај тоа, тој нагласил дека таа рака пред Бога ќе ги бара своите права, а верниците ќе мора да ги издржуваат децата дури и во задгробниот живот. Тие неверојатни изјави Хан ги изјавил во живо на „ТВ 2000“ одговарајќи на прашањето на еден гледач кој му се пожалил дека не може да престане да мастурбира иако е оженет, а дека тоа го правел кога одел на аџилак воМека.

– Некои велат дека во тој случај раката во задгробниот живот биможела даостане бремена. Доколку нашиот гледач не е оженет, би го посоветувал да си најде сопруга, но во овој случај не знам што да му кажам – изјавил видно збунетиот Хан.

Тој со својата изјава била мета на потсмев на интернет.

– Има ли во рајот гинеколог за раце и дали таму е дозволен абортус? – гласеле некои од коментарите на социјалните мрежи и форуми.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=CYLlowvIwDs[/youtube]