(ВИДЕО) ОВОЈ СУРТУК ВОДИ ПАРТИЈА КОЈА СЕ ВИКА ОБЕДИНЕТИ ДЕМОКРАТИ, А МУ БЕШЕ И ОСТАНА НАЈВЕРЕН КОАЛИЦИСКИ ПАРТНЕР НА ГРУЈО КОЈ ЈА СОТРЕ ДЕМОКРАТИЈАТА ВО ЗЕМЈАВА?!?!

0
1293

Овој копук оформи партија која се вика ,,Обединети Демократи” кој и по падот на режимот остана во аналниот отвор на екс премиерот Груевски.