(ВИДЕО) ОВОЈ РЕЖИМОТ НА ЗАЕВ СЕ ПРЕТЕРА, КУРТОНИТЕ НА ГРУЈО БЕЛ ДЕН НЕ МОЖАТ ДА ВИДАТ!

0
1026

Од овој режимот на Заев што е гаден куртоните на Грујо бел ден не можат да видат, око на око не може да склопат, дерман немаат.