(ВИДЕО) ОВОЈ ПАТ ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА СЕ НАДМИНА СО ПРЕКРАСНО ИНТЕРВЈУ НА ТЕМА ИНФРАСТРУКТУРА НАПРАВЕНО СО МИНИСТЕРОТ ЗА ТРАНСПОРТ И ВРСКИ БЛАГОЈ БОЧВАРСКИ

0
579

На тема инфраструктура интервју со Оливера Трајковска во ,,Вин Вин” на Канал 5 со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.