(ВИДЕО) ОВОЈ ОДВРАТЕН ПУШИКУР, КЛАТИКУР И КОПИЛЕ ОД САД, АРИЗОНА НАРОДОТ НА МАКЕДОНИЈА ГО ПЛАЌАШЕ ОД СВОЈ ЏЕБ 7.500 ЕВРА МЕСЕЧНО ЦЕЛИ 11 ГОДИНИ : Американецот Џејсон Мико не убедува да јадеме корења, да не сме станеле членка на ЕУ и НАТО?!?! ЏЕЈСОНЕЕЕ, ВО УСТА ДА ТЕ ЕБАТ 1000 ЦРНЦИ НАДАРЕНИ ОД БУРКИНА ФАСО, ЈЕЛ СИ ЧУО КУРВО ЈЕДНА?!?!?!?!!

0
1584

Курвичето платеничко Џејсон Мико, куртон експерт од Арканзас, САД, кој си ги ладеше јајцата на некоја веранда во Арканзас и штракаше колумни преку лап топот на далечина од 2.000 километри од Македонија и кој 11 години под Грујова команда се обидуваше да не ебе сите во здрав мозок за тоа колку добро се живеело во режимот, ова копиле и пушикур кој беше на платен список на ВМРО-ДПМНЕ и кој сеуште е на истиот список сега не убедува преку говор за Бојкот на референдумот дека треба да останеме надвор од ЕУ и НАТО!?

Па пичка ли му матер да му ебам курвинска, овој цреп ли најде да ни дели памет?! 11 години цицаше 7.500 евра народни пари за ебење народ во мозок, 11 години го правеше мајмун народот во Македонија преку колумни во Дневник за да глуми Грујо дека има некој кој го цени и на запад и во САД! Која курвинска превара е ова гомце тоа неверојатно.