(ВИДЕО) ОВОЈ НОВИНАР Е ГОЛЕМА НАДЕЖ ЗА МАКЕДОНСКОТО НОВИНАРСТВО: Новинарот на ТВ 21, Фуркан Салиу, однесе жителка на Тимјаник да се запознае со дечињата против кои протестираше!!!

0
3234

Неинформирана жителка протестира против сместувањето на децата со посебни потреби во Темјаник – Се покаја кога се запозна со децата.