(ВИДЕО) ОВОЈ МОРА ДА Е ОД УМС НА ВМРО ДПМНЕ: Украде 38 „Милка“ чоколади од 300 грама во маркет во Штип, значи 12 кила чоколадо!

0
1316

Крадењето во големите маркети е сериозен секојдневен проблем.

Овој пат ви презентираме снимка од еден од најголемите маркети во Штип, на која се гледа како крадецот однесе 38 чоколади „Милка“ од 300 грама.

Линк до видеото на порталот ЗАСЕ