(ВИДЕО) ОВОЈ Е ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ШТЕТОЧИНИ ШТО И СЕ ДЕСИЛЕ НА МАКЕДОНИЈА!

0
1216

Живее и прави милиони долари во Америка. И наместо во Македонија да донесе демократија, разум, либерален поглед на светот, да ја повлече Македонија кон Америка, он направи телевизија ТВ Сонце на која изминатите 10 години најголемите будали во македонското новинарство и политика шират некаква антика, омраза, чиста Македоња, дрн дрн… Шупчина една глупа селска ненормална!!!

Јанко сакаше да го престави како некаков научник и голем бизнисмен, но тој прави обични федери и метални стапови, ништо посебно, ништо специјално.

Извор : Мактел.Мк