(ВИДЕО) ОВОЈ ДОКТОРОТ ВО ПРИЛЕП САМО ГЛУПОСТИ ПРАВИ : НАМЕСТО ДА СТАВИ БЕКАТОН ПЛОЧКИ И ДА ДРПНЕ НЕКОЕ ЕВРО ТОЈ РЕШИЛ ДА АСФАЛТИРА ПАТИШТА И СЕ ТОА ЈАВНО ДА ГО ОБЈАВИ

0
1336

 Реконструкција на регионалниот пат Прилеп – Вештачко езеро.
 2018 година поставен нов асфалт во должина од 2 километра.
 2019 година асфалтирани 4.5 километри од патот.
 840.000 евра инвестиција на Општина Прилеп и ЈП за Државни патишта.
 Инвестициите во инфраструктурата продолжуваат…

Фејсбук статус на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски