(ВИДЕО) ОВИЕ ЃУБРИЊА КУРТОНСКИ ТРЕБА ДА ЗАВРШАТ 10 ГОДИНИ ВО ЗАТВОР ЗАТОА ШТО ГИ ХУШКАА ЌОСИЊАТА ДА ВЛЕЗАТ ВО СОБРАНИЕ

0
1000

И овие гомна треба да одговараат кривично и да лежат во затвор поради хушкање на рајата и ќосињата да кољаат пратеници во парламентот.