(ВИДЕО) ОВА ФАШИСТИЧКО ЃУБРЕ Е АВТОР НА ОГРАДАТА ОД 2 МИЛИОНА ЕВРА ОД КОВАНО ЖЕЛЕЗО СО ОРЛИ НА МОСТОТ КАЈ ХОЛИДЕЈ ИН

0
2482