(ВИДЕО) ОВА СЕ ТИЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА ЗНААТ СЕ ИАКО ПОСЛЕДНА КНИГА ШТО ЈА ЧИТАЛЕ Е ТРАЈЧЕ ДРВАРЧЕТО ВО 8-МО – АКО НЕ ВИ Е ЈАСНО ШТО СЕ КРИЕ ЗАД КОРОНАТА? ОВА БАТЕ СЕ ЌЕ ВИ ОБЈАСНИ, ОД МАСОНИТЕ ПА СЕ ДО ЧИПОВТЕ НА БИЛ ГЕЈТС

0
1348

Македонски експерти за короната, ова е масло на Језуитите на Масоните…