(ВИДЕО) Ова ли е идната пратеничка на ВМРО ДПМНЕ во македонскиот парламент и наследничка на Рангелова? Оваа омладинка на ДПМНЕ дошла на прославата на УМС во минич и се расчепатила пред камерата на Томато Продукција, режисерот ЛАЈК!

0
1267