(ВИДЕО) ОВА Е ФАНТАСТИЧНАТА ДЕБАТА КАДЕ големината на Зоран Заев КАКО ЛИДЕРИШТЕ уште еднаш излезе на површина : Заев одговара на незгодни прашања од три новинари И МУ ГО ПЛАЧИ МАЈЧЕТО НА РЕЖИМОТ И НА ХОРХЕ ВАЛАНДОВСКИ!!!

0
4026