(ВИДЕО) ОВА Е ТАА БЕДА ЧОВЕЧКА И СРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА! ГДОМ-ОВЦИ меѓусебно се направија ЛОМ за сендвичите на режимот од Грујо и бате Саше!

0
988