(ВИДЕО) ОВА Е НАЈЛУДАТА ЕМИСИЈА НА КОЗАРОТ : МИЛЕНКО ИМ ЧИТАШЕ НА ВМРОВЦИТЕ СЕМАНТИКА И СИНТАКСА ОД МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК!

0
783

Миленко почна да ги задојува и да им чита на вмровците семантика и синтакса од македонскиот јазик.