(ВИДЕО) ОВА Е НАЈГОЛЕМОТО ВМРОВЧЕ ШТО НЕ Е ВО ВМРО: Апасиев бил спремен да го истетовира Хорхе на груда поради неговото витештво со непотпишувањето на законот за двојазичност!!!

0
950

Апасиев бил спремен да го истетовира Хорхе на газот поради неговото витештво со непотпишувањето на законот за двојазичност! Вакво неповмровчено вмровче да го бараат нема да го најдат…