(ВИДЕО) Ова е најголемиот хоштаплер во Македонија! Браво за Мишко Иванов што успеал да го донесе во емисија директорот на МПМ, издавачот на пицикато весниците, човекот кој беше и на конгресот на ДПМНЕ во Куманово а пред тоа беше претседавач со ООН, вечниот мешетар и муватор, Срѓан Ќерим!

0
1964

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=eyL3VdwPySE[/youtube]