(Видео) ОВА Е ЗА ВО ИСТОРИЈАТА НА ПРОСТИТУЦИЈАТА НА ПОЛТРОНИТЕ, ТОТАЛНО ДНО: Професорката Ачковска ја надмина и Каракамишева – направи интервју на кое ќе му симнат капа и Монти Пајтон, Зевзекманија и К-15, фолкерката Сузана Спасовска била интелектуалка, целта им била одбрана на демократијата во Македонија?!?!

0
869

ackovskasitel

Глејте ја оваа беда човечка, глејте ја оваа перверзија, оваа брука проферсорска, оваа јада, оваа туга, ова дно над сите дна! Цацко конопишки кога ќе го гледа ова ќе крши по дома затоа што му ја земаат работата и човекот ќе остане без ангажман… Ова е комедија и трагедија! Од шо ги вадеше мислите од газ професорката пола интервју гледаше во таван затоа што не знаеше што гомна да изеде:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=02XKLa3ZOUw[/youtube]