(Видео) Ова е жената која ќе ја имаа таа прекрасна задача и чест да ги апси Груевци по ослободувањето наскоро – Фросина Ременски : Бомбата мораше да почека за да ги заштитиме оние кои ни ја дадоа но и за да го видиме стравот и вистинското лице на Груевски!

0
1542

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=FQkB5RfXHZs[/youtube]