(ВИДЕО) ОВА Е ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБРАТА АНТИ ГРУЈОВА РЕКЛАМА ОД СТРАНА НА СДСМ , ВОЖДОТ ПОВТОРУВА КАКО ПАПАГАЛ – 10 години папагалски лаги – ДОСТА Е!

0
2259