(ВИДЕО) ОВА Е ГЛАВНИОТ ПР И ГЕО-ПОЛИТИЧКИ СТРАТЕГ НА ВМРО ДПМНЕ ВО МОМЕНТОВ: Си пее со Руски тетки и дедиња уз водка у некоја Руска пустелија!

0
1821

Миленко си пее со Руски тетки и дедиња уз водка у некоја Руска пустелија!