(ВИДЕО) ОВА ВЕЌЕ СТАНУВА ПАРТИСКА ПОЛИТИКА: ЈАНУШЕВ ШИРЕШЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ БУКВАЛНО СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ОТВОРЕШЕ УСТА НА ТВ 24 ИСКАЖУВАШЕ ЛАГА!

0
1066

Јанушев искажа 10 лаги додека кажа 10 зборови во уводното излагање, значи а отвореше уста кажуваше лага, што е еден вид на рекорд!

На пример излажа за следново;

– СЈО плаќало за апетисани големи суми, а тоа се покажа дека е за кирија а не за апетисани,

– Катица имала основна плата од 5000е но вистината е дека земала 1300е плата,

– Катица земала 400 000е бонуси, вистината е дека земала 170 000е бонуси за 4 години.