(ВИДЕО) ОВА БАТЕНЦЕ ТОЛКУ СЕ ИЗНАЈАДЕ ТРИЦИ ОВИЕ ГОДИНИ ШТО НАВИСТИНА НЕ Е ФЕР ШТО НЕ Е ВО НОВОТО РАКОВОДСТВО НА ВМРО ДПМНЕ!

0
797