(ВИДЕО) Оваа што имаше шанса да излезе ама остана заглавена во чмарот на Грујо сега вас ве кани да излезете на протест!

0
1654

Само 4 новинари ја имале таа драгоцена прилика да седнат очи во очи со Груевски и да направат интервју со него за време на неговиот 10 годишен престој на премиерскиот престол.

Први беа Борјан Јовановски и Младен Чадиковски пред влада кога по некое чудо изгубија од Грујо кој ги начека неспремни, потоа Роберт Поповски во Канал 5 кој паторот го избрка од Канал 5 и Ана Јовковска во Алфа која шокантно во својата емисија Пулс му дозволи на Грујо да раскажува приказни како баба му му рецитирала некои песнички пред спиење и како тој читал книги за животот и за филозофијата и што мислел он за Џемс Џојс и други светски писатели, и слични такви дрн дрн јариња и паламудења, а штотуку се имаше случено скандалот со Мартин Нешковски и мафијашкото апсење на Љубе Бошковски, затворањето на А1, дигањето на Космос во ваздух со сто кила динамит ТНТ…

И сега оваа кокошка не повикува да сме излегле на протести за загадување?! Од вакви шушумиги кои гадно потфрлија го јадеме Грујовиот стап една цела декада!

Site go disheme istiot vozduh! Izlezi za voduh! Ponedelnik, 28.12.2015, 17 h

Posted by Ana Jovkovska on Sunday, December 27, 2015