(ВИДЕО) Оваа кокошка што лупеташе пред ДИК како недоквакана лапала пари од ЕУ за обука и плетење чорапи за Ќосето?!

0
3649

slobodankaСлободанка Алексовска од Општина Илинден, како заменик координатор на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата во Град Скопје и член на ВМРО-ДПМНЕ, на завчерашниот протест пред ДИК изјави дека Ќосето живее во сите членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ.

Андон Лазов-Јанев, познат како Андон Ќосето или Касапот, кој го убил својот брат како и многу други за кои организацијата сметала дека го попречуваат нејзиното дејствување.

Повеќе ОВДЕ