(ВИДЕО) ОВАА ИЗЈАВА НА ЗАЕВ ЌЕ МУ ДОНЕСЕ НА СДСМ 60 ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕ: Ќе ставиме бројчаник на триумфална порта кој ќе ги брои украдените милиони од фамилијата, вратени во буџетот!!!

0
3813