(ВИДЕО) ОВАА ЖЕНА ТРЕБА ДА ЗАВРШИ ВО ЗАТВОР ЗА НАРУШУВАЊЕ НА ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ – ЛАЖНА ДОКТОРКА ГИ ПЛАШЕШЕ ПРОТЕСТАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА ДЕКА ВАКЦИНИТЕ ПРЕДИЗВИКУВАЛЕ ШИЛЦИ ВО КРВНИТЕ САДОВИ ПО ШТО ДОАЃАЛО ДО ИНФАРКТ И МОЗОЧНИ УДАРИ

0
4450

Лажна докторка на протестите од антиваксерите ги плаши протестантите дека вакцините предизвикале шилци во крвните садови по што доаѓало до инфаркт и мозочни удари.