(ВИДЕО) ОВАА БУДАЛЕТИНКА Е ВИСТИНСКИ СРАМ ЗА АЛБАНЦИТЕ – Реисот Реџепи за судијката: Слушнав дека има здравствени проблеми, нека почине, не ја жалам

0
1568

Во своето обраќање вечерва се уште актуелниот поглавар на Исламската верска заедница Сулејман Реџепи за судијката која ја донела одлуката Бузаку да биде нов поглавар, смета дека одлуката е против него, и се послужи со, во најмал случај, скандалозна изјава, пренесе ТВ21.

„Слушнав дека имала проблеми со здравјето. Нека почине, не ја жалам“, истакна Реџепи по што доби и поддршка во вид на аплауз од тие што беа до него.