(ВИДЕО) ОБЈАВЕНА Е ЛИСТАТА НА 30-ТЕ ПОВРЕДЕНИ, ПОЛА СЕ МАКЕДОНЦИ, ПОЛА СЕ АЛБАНЦИ, ПОВЕЌЕТО СЕ ВО ДОБРА СОСТОЈБА!

0
926

Од починатите 4 се мажи и една жена. Додека се читаа повредените роднините плачеа не знаејќи дали нивните се живи или мртви, страшно!

Во ГОБ „8 Септември“, како што информира директорот се хоспитализирани:

Никола Каранфиловски,

Мерсем Незири,

Есад Емрули,

Алајдин Шабани,

Јасмина Стојанова,

Мети Бетим,

Антонио Антониевски,

Душан Стефановски,

Љујзим Талипи,

Мануил Трифуновски,

Мухамед Шишко,

Верица Стојановска,

Серије Мустафи,

Аличе Узеир,

Горан Наумовски,

Демира Али,

Седа Јусуфи,

Јетон Исмаили,

Јолца Ибраими,

Халид Усеини,

Мичив Фекири,

Јасмин Сејфули,

Фикрије Стефан,

Јована Грамтникова,

Абаз Касанферди,

Илија Ристовски,

Дилала Алили,

Абдул Исмаили

и Љуљан Алили.

Линк до видеото ОВДЕ