ВИДЕО: Обраќањата на протестот со тенџериња пред станот на Груевски: Девет години – девет круга на пеколот

0
581

Ви пренесуваме видео од обраќањата на денешниот протест “Ука бука. Никола, слушни ги бомбите и оди си”.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=fPe6x4MAVSs[/youtube]