(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ТОНИ НАУНОВСКИ: ЈАВНОСТА ДА НЕ НАСЕДНУВА, КОСОВСКИ МИЛИОНЕР ИМА ДАДЕНО НЕКОЛКУ МИЛИОНИ ЕВРА НА ПАРТИИ КОИ ЗАГОВАРААТ БОЈКОТ НА ПОПИСОТ

0
1598

– Јавноста да биде внимателна, кружат информации во јавноста дека косовски милионер има дадено неколку милиони евра на неколку политички партии во земјава кои заговараат бојкот на пописот за Албанците да рипнат во процентите во земјава. Ова мора да го знае јавноста!

Тони Науновски на стримот на Бојкотирам.