(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА МИЛЕНКО: ВМРО-ДПМНЕ со години правеше големи митинзи така што плаќаше по 500 денари за присаство плус сендвич

0
1876

Некаде 10-та минута од видеото, Миленко вели дека ВМРО ДПМНЕ со години давало по 500 денари за присаство на митинг.

Секако не давале на сите, но ако давале да речеме на 10 000 народ по 500 денари плус сендвич, тоа се 100 000е само за тоа, плус над 1000 автобуси, плус озвучување итн значи еден митинг партијата ја чинела околу 250 000е, но што е тоа за најбогатата партија во Европа?!?!