(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЛИДЕРОТ НА ЛДП: ВО 2014-ТА СОЛЗА КАКО ПРАТЕНИК НА СДСМ ЗЕДЕ ПОТКУП ОД 300 000 ЕВРА ОД РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ ЗА ДА ВЛЕЗЕ ВО ПАРЛАМЕНТОТ!

0
556

– Во 2014-та режимот нудеше по 300 000 евра за сите пратеници од опозицијата кој ќе се врати во собрание, никој не се врати, само Солза, Роза и Буралиева се вратија. Се сомневам дека тоа го наплатиле дебело! Плус Солза за неколку години од либералка стана социјалдемократка па после стана вмровка, се замо за пари! И се сомневам дека режимот и ја финансираше партијата и отворањето на штабови низ цела држава, тоа се стотици илјади евра, големи пари се тоа и на крај освои само 3000 гласови, јас толку освоив во Битола…

Горан Милевски, лидер на ЛДП ја направи партал Солза Грчева на Канал 5.