(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЕФТОВ: ОТКАКО ЌЕ БИДЕ СМЕНЕТ НА ВОНРЕДНИОТ КОНГРЕС ВО МАРТ, МИЦКОВСКИ ИМАЛ ПЛАН ДА СЕ ЗАБАРИКАДИРА ВО БЕЛАТА ПАЛАТА СО 50 ЛУЃЕ СО КАЛАШНИКОВИ И КАШИКАРИ

0
1050

– Нема шанса Мицковски да си оди од ВМРО ДПМНЕ, он е бетер од Трамп, него некако го извадија од белата куќа, но Мицковски планирал откако ќе биде сменет на вонредниот конгрес во март од лидерската позиција на ВМРО ДПМНЕ, да се забарикадира во белата палата со мини армија наоружана со пушки и бомби и нема да излезе жив од таму, до толку е опседнат со тоа да биде лидер на ВМРО ДПМНЕ по секоја цена!