(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЕФТОВ: ВМРО ДПМНЕ ЌЕ И ПОМАГА НА БУГАРИЈА ДА НЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО ЕУ, ЗА ВОЗВРАТ БУГАРСКАТА МАФИЈА ЌЕ ЈА СПАСУВА МАКЕДОНСКАТА МАФИЈА И ЌЕ ГО ВРАЌА ВМРО НА ВЛАСТ!

0
1011

Васко Ефтов во најновата емисија изјави интересна теза. За тоа дека ВМРО-ДПМНЕ ќе започне процес на помагање на Бугарија за да не влеземе во ЕУ при што за возврат ќе добие помош од бугарската мафија да ја врати македонската мафија на власт.