(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: КОНЕЧНО ПАДНАА ВО ВОДА ПРИКАЗНИТЕ ДЕКА МИЈАЛКОВ И ЗАЕВ СЕ ВО НЕКАКВА КОАЛИЦИЈА, ТОА 3 ГОДИНИ ВМРО ДПМНЕ ЈА УБЕДУВАШЕ ЈАВНОСТА СО СИТЕ СВОИ МЕДИУМИ!

0
1559

Васко Ефтов : Koнечно паднаа приказните на ВМРО-ДПМНЕ за тоа дека Мијалков и Заев се договорени тој да биде ослободен од судскиот процес ,,Тврдина”, за тоа ВМРО-ДПМНЕ три години ја убедуваше јавноста со сите свои медиуми.