(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: ВМРО ДПМНЕ ЌЕ ГИ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ, МИЦКОВСКИ ЌЕ БИДЕ ЗАМЕНЕТ СО ВЛАДО МИСАЈЛОВСКИ НА ЧЕЛО НА ПАРТИЈАТА!

0
1417

Васко Ефтов во најновата емисија ,,Во центар” : ВМРО-ДПНЕ ќе ги изгуби парламентарните избори, Мицковски ќе биде заменет со Владо Мисајловски.