(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА на Александар Кирацоски: Имаме над 2000 регистрирани случаи на административни партиски притисоци, првите затворски казни за директори на РЕК Битола кои испратиле 1000 вработени на митинг на ВМРО ДПМНЕ за време кога требало да бидат на работа, истите директори и шефови ги чека затвор до 5 години, нема да бараме казни за работниците!

0
2064